referenciák

Világítótábla

A világító dobozok a figyelemfelkeltés egyik legegyszerűbb eszközei, melynél az információkat a megvilágítással emeljük ki a környezetből.
A dobozok sajtolt alumínium profilból készülnek, melyek lehetnek 10, 12 és 17 cm mélyek – egyedi kivitel esetén ez lehet eltérő -, lehet hátfalas és hátfal nélküli kivitelű. A keret színe lehet natúr alumínium színű vagy színterezett, melynél a megfelelő színt a RAL színskálából lehet kiválasztani. Készülhetnek hagyományos belső fénycsöves megvilágítással, de napjainkban már a LED-es kivitelt választják az alacsonyabb áramfogyasztás érdekében. Az előlap általában plexi, melyre vagy vágott vagy nyomtatott vinyl grafika kerül. Igényesebb kivitel esetében van lehetőség intarziázott plexi, DIBOND vagy alumínium előlappal is elkészíteni, amivel akár 3D-es kiemelést is meg lehet valósítani. Tovább intarziás táblák.
Ezek a táblák több fajta méretben és színben készíthetők. Bizonyos méretek fölött, valamint az esetleges toldásokat kiküszöbölve feszített fóliás reklámtáblákat javaslunk. tovább feszített fóliás táblák

Erről tovább tájékozódhat az intarziázott tábláknál

Dobozbetű

Egyes esetekben sokkal szebb és elegánsabb lehet egy dobozbetűs megoldás, mint egy egybefüggő reklámtábla. Bizonyos épületeknél a tervezőknek és a kivitelezőknek nem is engednek más megoldást, hogy az összképet egy egybefüggő tábla ne rontsa el.
Számos megoldás létezik a dobozbetűk kialakításában. A dobozok oldalai lehetnek alumíniumból, plexiből, rozsdamentes acélból. Világítás szempontjából többfajta kivitel létezik, van lehetőség direkt (előre világító) és indirekt (hátravilágító) világítású megoldásra, de akár a kettő kombinációja is megvalósítható. A plexi oldallal készült betű esetén az oldalpalást is világíthat, de ki is lehet maxkolni, hogy ne eresszen át fényt Az előlap általában plexi, nagyobb méretek esetén feszített fólia a toldások és a balesetek elkerülése végett. Világítás szempontjából lehet neoncsöves, ill. LED-es, de szinte már csak energiatakarékosabb LED-es világítású betűket kérnek a megrendelők.
Felszerelés során lehetőség van a karaktereket egyesével a falfelületre rögzíteni vagy telepítés előtt egy tartószerkezetre felszerelni és azzal együtt felrögzíteni.

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világító táblák esetén a fényáteresztő és nem átvilágítható anyagok kombinációjával esztétikus megjelenésű táblákat lehet készíteni. Az intarzia lehet egy síkban az alapfelülettel, lehet simán mögé ragasztva, de tetszőleges méretben ki is emelkedhet belőle. Az alap lehet színterezett alumínium, DIBOND vagy akár plexi is. A megjelenést az anyagok színével, vinyl fóliákkal és a világítással tudjuk fokozni. Mérete igényekhez mérten alakított.

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás kivitelt nagy méretű reklámtábláknál alkalmazunk a toldások elkerülése érdekében, hogy szép egybefüggő felületet kapjunk, valamint az időjárás kiszámíthatatlansága miatt nem hullámosodik be és nem törik el. Nagyobb mértékben kültéren alkalmazzuk ezt a megoldást, beltéren is használjuk nagyobb portál táblák esetén, de más helyekre például kirakatokba, beépített falsíkba már a T-flex keretek kerülnek előtérbe. Világítás szempontjából itt is lehet hagyományos fénycsöves, ill. energiatakarékos LED-es. Sűrűn változó reklámok esetén is ajánlott mivel egy-egy új fólia nyomtatását követően felület könnyen cserélhető, beltéren T-flex esetén nem is igényel szakembert.

Plasztikus feliratok

A plasztikus feliratok hatásos reklámértékkel bírnak, egyszerű, mégis látványos, 3D-s hatást keltenek, hiszen kiemelkednek a síkból.
A feliratokat több anyagból készíthetőek, anyagválasztástól függően van költségkímélőbb és drágább megoldás is. Lehetőség van habanyagból, habosított PVC-ből (köma), MDF-ből, plexiből, alumíniumból, rozsdamentes acélból, valamint ezek kombinációjából feliratokat készíteni. 2 mm-es vastagságtól 10 cm-es vastagságig rendelkezésre állnak az anyagok a megálmodott 3D-s hatású feliratok elkészítéséhez.
A színeket RAL ill. TIKKURILA színmintából lehet választani. Habbetűk esetén lehetőség van az előlapot és az oldallapokat más-más színűre festeni. Az anyagok elejére szinte bármilyen előlapot rárakhatunk: szálcsiszolt DIBOND-ot, alumíniumot, színes plexit, stb.
Lehetőség van bizonyos kivitelű plasztikus feliratokat világítással kombinálni. Tovább dobozbetűk.
Erről tovább tájékozódhat a dobozbetűknél

Városbetűk - selfi pontok

Napjainkban közkedveltek lettek a nagyméretű város feliratok, márkanevek, kiírások, melyek mellett fotózkodni lehet – jó selfi fotók készíthetők -, valamint a közlekedés során egy sima KRESZ táblánál sokkal figyelemfelhívóbb megjelenést lehet megvalósítani. Rendezvényeken, fesztiválokon is megjelennek ezek az óriás betűk, feliratok, amit mit selfi fotók nagyon jól eladnak.
Elkészítésben több megoldás is létezik, megint csak felmerül a kérdés, hogy egy alkalomra, egy nyárra vagy több rendezvényre, esetleg hosszabb távban gondolkodunk. Lehet habanyagból, simán festve vagy esetleg bevonatozni is lehet időt állóság szempontjából, vagy alumíniumból, ami a legidőállóbb kivitel, de akár világítani is tud. Ezeket lehet fixen telepíteni vagy akár mobillá tenni és rendezvényről rendezvényre vinni.

Totem oszlopok

A totemek méretüknél fogva magukon hordozzák az információt. Többféle kivitelezés lehetséges, melyek telepítésfüggőek – a totemoszlop helye és mérete meghatározza a további paramétereit: külső-belső helyszín, világító – nem világító, adattartalom, fénycsöves – LED-es, stb. Totemoszlopokat láthatunk bevásárlóközpontokban, benzinkutaknál, sportcentrumoknál, kiállításokon, az út mentén, plázákban és egyéb helyeken.

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák különböző alapanyagokból készülhetnek: habosított PVC (köma), stadur, plexi, dibond, alumínium, horgonyzott vaslemez. Beltérre szinte mindegyik alkalmazható, kültérre a kömát és a stadurt nem javasoljuk, mert a diletáció hatására behullámosodik. Rengeteg habosított PVC (köma) táblával lehet találkozni, ami be van hullámosodva. Annál a táblánál valószínűleg a megrendelő az árat és nem a hosszú távú minőséget tartotta szem előtt, de az is lehet, hogy a kivitelező nem hívta fel rá a figyelmét.
Például: EU-s pályázatokban nyertes cégek részére készülnek projekttáblák, alumínium tepsis Nemzeti dohánybolt táblák, sima egyszerű zárva-nyitva táblák: dohányzásra kijelölt hely, dohányozni tilos felirat, stb., egyszerű kis tábla a cég székhelyére a céges adatokkal,

Neonfeliratok

Beltérre és kültérre egyaránt alkalmasak ezek a „retro” megjelenést biztosító neoncsőből hajtott egyedi feliratok. Általában írott szöveg és különböző alakos emblémák megjelenítésére alkalmazzák. Rögzítése történhet víztiszta plexire, színterezett alumínium vagy Dibond búrára is, vagy akár gipszkarton falra, ahol a vezetékeket el lehet rejteni. Van lehetőség akár dimmelő vagy vezérlés csatlakoztatására is.

Led neonflex

Kültérre főként homlokzati díszítőelemként szoktuk alkalmazni, például benzinkutaknál, épületek éleinek kiemelésénél. Több lehetőség van beltéri alkalmazás során. Árérték arányban és fogyasztás szempontjából is kedvezőbb, mint egy neoncső. Elsősorban víztiszta alapra szoktuk szerelni, ami akár alakos is lehet. Különböző színekben elérhető van belőlük RGB-s kivitel is. Rengeteg variációban készíthető, kombinálható alap fóliázásával, dekorlemez ráragasztásával, stb..

Autódekoráció

Teljes körű autódekorációval tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni, egyedi autógrafikák tervezésétől egészen a kivitelezésig megvalósítjuk elképzeléseiket.
Az autó minden esetben egy reklámhordozó felület, hiszen folyamatosan mozgásban van és mindenki láthatja. Lehetőség van autók részleges – vágott vinyllel történő grafikázására vagy nyomtatott grafikák felragasztására – ill. teljes autó bevonására, át fóliázására is.
Bővebb információért kérjük látogasson el az autófóliázással foglalkozó honlapunkra: www.autofoliazasbudapest.hu

Autóüveg fóliázás

LLumar fóliával végezzük az ablakok fóliázását, mely lehet akár belátás elleni-, hő-, UV- vagy betörés elleni védelem.
Ablaksötétítés
Az ablakok besötétítésével az autó belső tere hűvösebbé és komfortosabbá tehető, valamint a légkondicionáló használata is csökkenthető.
Speciális autófóliáknak köszönhetően az utasokat megvédhetjük a nap káros UV sugaraitól, az UV-t akár 99,9 %-ban kiszűrhetjük. Az UV által okozott bőrbetegségeknek minden ember ki van téve, de leginkább a hat hónapnál fiatalabb gyermekeket veszélyezteti.
A kocsiban felejtett értéktárgyaink esetében kitűnő szolgálatot tud tenni a biztonsági fólia, amely megnehezíti a rabló bejutását az autóba. A felmérések eredménye azt mutatja, hogy a rablók továbbállnak, ha túl sok idő szükséges a rablás elkövetéséhez.
A biztonsági fólia egyben tartja az üveget, ami nem csak rablás ellen nyújt biztonságot, hanem a balesetek során keletkező üvegszilánkok által okozott sérüléseket is nagy mértékben csökkenti, ezzel is védve az utasok testi épségét.

Bővebb információért kérjük látogasson el az autófóliázással foglalkozó honlapunkra: www.autofoliazasbudapest.hu

Épületfóliázás

Az ablakok minden épületnek fontos részei, beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Sajnos számos problémát is teremtenek, mint a zavaró ragyogás, hőmérsékletnövekedés vagy hő gyarapodás, magas energia költségek, berendezési tárgyak fakulása. Az általunk telepített LLumar fóliák segíthetnek ezen problémák kontrollálásában amellett, hogy növelik a komfortérzetet és csökkentik az energia költségeket.
LLumar Window Film
Mit miért érdemes:
– Energia megtakarítás, biztonsági fólia, – láthatatlan védelem érdekében,
– dekor fólia,- a láthatóság érdekében,
– UV védő fólia, növények és a beltér épségében,
– graffiti fólia, a kreatív rongálások megelőzése érdekében,
– kültéri fólia- nagy hő megtartásának érdekében
– Hő, UV- és fényvédelem

A LLumar fóliák többféle problémára nyújtanak megoldást. Segítenek a fűtési és hűtési költségek csökkentésében, akár 99%-ban kizárják az UV sugarakat, ezzel nagy mértékben lassítják a berendezési tárgyak, textilek, szőnyegek, értékes alkotások elszíneződését és fakulását, könnyebben nézhető a TV és a számítógép monitor, hiszen csökkentik a nap káprázódását.
A LLumar fóliák többféle fényáteresztésben és színben kaphatóak, így a különböző igényeknek megfelelően biztosítanak komfortérzést.

Biztonsági fóliák:
A mai világban az épületek és gépjárművek üvegfelületei fokozott rongálásnak, betörésnek vannak kitéve. A LLumar biztonsági fóliák hatékony védelmet nyújtanak a rongálás, betörés, baleset ill. rablás ellen. Akár üzletekre, akár lakóépületekre, akár autóra szeretnénk biztonsági fóliát felszerelni, többféle tulajdonságú fólia közül választhatunk. A LLumar fóliák rendelkeznek MABISZ ajánlással, valamint kifizethető megoldást nyújtanak az intézményekre vonatkozó 28/2007 (IX.29.) miniszteri rendelet biztosításához.
Tovább a videókhoz

A LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliákkal ellátott épületek akár 15%-os energiacsökkentést is elérhetnek.
Eddig elsősorban a nyári hőmérséklet és a légkondicionálók üzemidejének csökkentésével volt megoldható az energia-megtakarítás. A LLumar védett Low-E technológiájának köszönhetően a téli hónapokban az EnerLogic fóliával felszerelt üvegek hatásos megtakarítást eredményezhetnek, mert akár 40%-kal megnövelheti a szigetelés értékét.
Bővebb információ a LLumar EnerLogic weblapján
https://ablakfolia.info//

Anti-graffiti fóliák:
Számos esetben okoznak problémát a festékekkel, karcolással vagy savval történő üvegek, reklámok és egyéb felületek rongálása. A LLumar anti-graffiti fólia bármilyen üveg, tükör vagy akár acélszerkezetre könnyen felszerelhető és könnyen cserélhető a felület károsítása nélkül. Költséghatékonyabb, mint például az egész felület cseréje. A fólia különleges bevonatának köszönhetően nem marad meg rajta a felirat és a festék vagy ezek esetleges maradványai könnyen letörölhetőek.

Dekor- és kirakat fóliák:
Vállaljuk kirakatok külső ill. belső dekorálását, legyen az vágott vinyl, nyomtatott grafika vagy mintás homok fúvott fólia, melyek akár irodák üvegfelületeire feltéve térelválasztó hatást eredményeznek.

Belsőépítészeti fóliázás

Üzletek bel tereit, tűz gátló ajtókat, bútorokat, falakat, konyhaszekrényeket, székeket, szinte bármit tudunk dekorálni belsőépítészeti fóliákkal. Bizonyos típusok sima gipsz kartonra is azonnal telepíthetőek. Megunt bútorokat, tűz gátló ajtókat, székeket, stb. is könnyedén átfóliázhatunk, mely nem jár kosszal és porral. Akár egy házfelújítás során sokkal gyorsabb és egyszerűbb építészeti fóliával megvalósítani dolgokat. Rengetek típusú, színű, felületű fólia létezik, csak a képzeletünk és pénztárcánk tud korlátokat szabni a lehetőségeknek.
Természetesen egyedi fali dekorációkat is ugyan ilyen könnyedén meg tudunk valósítani.

kapcsolat

Székhely, iroda és reklámgyártás:
H-1164 Budapest, Csókakő utca 35. - AURAS Ipartelep
Tel.: +36 30 525 1501

Fóliázó műhely:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari Körút 9. “A” csarnok – szürke kék épület közepe
Tel.: +36 30 397 5782

Személyes konzultáció esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!
Autófóliázás esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Központi elérhetőség:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: villfeny@villfeny.hu

ifj. Szebeni József:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
- épületfóliázással, autófóliázással kapcsolatosan
Tel.: +36 30 397 5782
E-mail: szebeni.jozsef@villfeny.hu

IRODA
- pénzügyekkel és egyéb szerződésekkel, számlákkal kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: iroda@villfeny.hu

 

Küldj üzenetet

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési szabályzatban foglaltakat!

    Keress minket